Tájékoztató az online utasbiztosítás kötésről
Az Eurorisk Kft. portálján különböző biztosítótársaságok különféle utasbiztosítási termékei közül választhatja ki az Önnek legmegfelelőbbet. A módozatok közötti választás előtt Ön megtekintheti az adott módozatról szóló tájékoztatást.

Az utasbiztosítás díjfizetésről

Utasbiztosításának díját az alábbi módon fizetheti ki:

  1. BANKKÁRTYÁVAL, amely a SimplePay (OTP Mobil Kft.) internetes kártyaelfogadó rendszerén keresztül történik. A portálunkon használható bankkártyák: EuroCard/MasterCard, VISA, VISA Electron, Maestro, American Express. Lehetősége van arra is, hogy a SimplePay rendszerben regisztrálja bankkártyáját. Ezután nem kell kártyaadatait újra és újra megadnia, csupán egy azonosításra lesz szükség, így még gyorsabbá és kényelmesebbé válik a díjrendezés. A bankkártyás fizetéssel kapcsolatos tájékoztatót elolvashatja itt.
  2. BANKI ÁTUTALÁSSAL. Befáradhat az Önhöz legközebb eső bármely bankfiókba, vagy Internet bankon vagy telebankon keresztül is kezdeményezheti átutalását.
     

Mindkét esetben e-mail-ben küldjük meg Önnek a biztosítási kötvényét a díjfizetés visszaigazolása után.

Az utasbiztosítás megkötésének folyamata

  1. A „DÍJSZÁMÍTÁS”-ra kattintva Önnek meg kell adnia az utazás és az utazók alapadatait.
  2. Díjak és szolgáltatások összehasonlítása. A kiválasztott biztosításról részletes ismertetőt adunk, bemutatjuk, hogy milyen szolgáltatásokat tartalmaz a biztosítás.
  3. A kiválasztott biztosítás megkötése a „MEGKÖTÖM!” gombra kattintással.
  4. Ezután kell megadnia az utazók részletes adatait
  5. A fizetési mód kiválasztása. A választott fizetési móddal kapcsolatban részletes tájékoztatást nyújtunk.
  6. A biztosítási díj beérkezését követően automatikusan és azonnal elküldjük Önnek utasbiztosítási kötvényét, az Ön által megadott e-mail-címre.


Call Center: 06 1 585 8888
Minden jog fenntartva © 2013 Eurorisk
Utolsó frissítés: 2020.03.16
PoweredBy: SK Trend Kft